Politika privatnosti

Digitalko.rs garantuje privatnost podataka kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti RS. Osnovni podaci su neophodni radi nesmetanog procesa prodaje, komunikacije sa klijentima i dostave željenih proizvoda. digitalko.rs ima pravo da koristi podatke u svrhe prodaje na daljinu i dobijanja povratne informacije o pruženim uslugama, samom korisničkom iskustvu, ali isto tako svi zaposleni web sajta digitalko.rs imaju obavezu da ih zaštite od zloupotrebe i omoguće pružanje kvalitetne usluge.

Osnovni podaci koji će biti obrađeni i korišćeni usled legitimnog interesa obe strane su: ime i prezime, adresa i grad, e-mail i broj telefona.

U cilju pružanja usluge na visokom nivou, digitalko.rs se obavezuje da će štiti privatnost neophodnih podataka svojih kupaca.

Na osnovu korisničkog doživljaja koji dobijamo putem povratnim reakcija, unapređujemo naš asortiman, ponudu i akcije u zavisnosti od potražnje tržišta. U svakom trenutku možete zatražiti brisanje Vaših podataka iz našeg sistema, nakon dostave željenih proizvoda, po završetku izvršenja ugovornih obaveza obe strane.